2020. január 19., vasárnap

J.R.Ward - Fekete Tőr Testvériség sorozat

J.R.Ward - Éjsötét szerető ( Fekete Tőr Testvériség 1.)

Az ​éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa… Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy…
Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

J.R.Ward - Síron túli szerető ( Fekete Tőr Testvériség 2.)

Rhage a Fekete Tőr Testvériség legveszélyesebb vámpírja. Nincs nála keményebb vagy gyorsabb harcos, és telhetetlenebb szerető sem. Kegyetlen átok sújtja, amelyet az Őrző szabott ki rá. Lelke sötét oldalával viaskodik, és ha egyszer alulmarad, az végzetes következményekkel jár… A gyönyörű Mary Luce Rhage védelemre szorul. Már évekkel ezelőtt elvesztette hitét a csodákban, mégis kétségbeesetten küzd annak a férfinak az oldalán, akit szeret. Az örök szerelemért. Az örök életért. Kettejük erotikus szenvedélyéről szól az Éjsötét szerető folytatása, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

J.R.Ward - Megsebzett szerető ( Fekete Tőr Testvériség 3.)


A New York-i Cladwell éjszakai sötétjében halálos háború folyik a vámpírok és gyilkosaik között. A harcot a hat vámpír harcosból álló csapat, a Fekete Tőr Testvériség vívja. Zsadist közülük a legveszélyesebb, a legrémisztőbb.

Zsadist, akit korábban vérrabszolgaságba kényszerítettek, még mindig viseli szenvedéssel és megaláztatással teli múltja sebhelyeit. A csillapíthatatlan dühéről és sötét oldaláról hírhedt férfitól mind a vámpírok, mind az emberek rettegnek. Egyetlen társa a harag, egyetlen szenvedélye a terror – amíg meg nem ment egy csodálatos nőt…

J.R.Ward - Életre keltett szerető ( Fekete Tőr Testvériség 4.)

A Fekete Tőr Testvériség hat vámpír harcosból álló csoport, akik a fajt védelmezik. A testvériség szövetségese most élete legnagyobb kihívásával, valamint a kor legsötétebb gonoszával kényszerül szembenézni.
Butch O’Neal természeténél fogva harcos. A nehéz életutat bejárt, egykori gyilkossági nyomozó az egyetlen ember, aki valaha is bebocsátást nyert a Fekete Tőr Testvériség belső köreibe. Ő azonban egyre nagyobb szerepet akar vállalni a vámpírok világában, és az alantasok ellen folytatott harcukban. Ha nem kaphatja meg a vámpír lányt, akit szeret, akkor legalább a testvérek oldalán akar harcolni…
A sors azonban megátkozza azzal az egy dologgal, amire vágyik. Amikor feláldozza magát, hogy megmentsen egy vámpírt a gyilkosoktól, a háború legsötétebb hatalmának esik áldozatául. Haldoklik, ezért a testvériség Marissát hívja segítségül, hogy visszahozza az életbe, de talán még az ő szerelme sem elég ahhoz, hogy megmentse…


J.R.Ward - Feloldozott szerető ( Fekete Tőr Testvériség 5.)

A könyörtelen Vishous pusztító átokkal kénytelen együtt élni, és azzal a rémisztő képességgel, hogy a jövőbe lát. Az apja által vezetett harcosok táborában nőtt fel, ahol sokszor bántalmazták. A testvériség tagjaként nem érdeklik az érzelmek, csupán az Alantasok Társaságával folytatott háború.

Mégis egy emberi lény, Jane Whitcomb doktornő menti meg a biztos haláltól, akinek feltárja lelkét és szenvedéseit, és életében először megtapasztalja az igaz szerelmet. Sorsát azonban így sem kerülheti el, hiszen előre látta; a nőnek nincs helye az életében.

J. R. Ward neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.

J.R.Ward - Megváltott szerető ( Fekete Tőr Testvériség 6.)

A Fekete Tőr Testvériség elkötelezetten hűséges tagja, a lenyűgözően jóképű Phury felel a testvériség vérvonalának életben tartásáért. Mint a kiválasztottak Nemzője, neki kell utódokról gondoskodnia, hogy újabb harcosok szülessenek, akik majd folytatják a küzdelmet a vámpírok gyilkosaival.

Cormia, a Nemző első számú asszonya a félelmet nem ismerő harcos lelkébe lát, és megérzi gyengeségeit. Miközben az Alantasok Társaságával folytatott háború egyre jobban elmérgesedik, tragédia árnyéka vetül a testvériség házára, és Phurynek döntenie kell; kötelesség vagy szerelem…

J.R.Ward - Beavatás ( Fekete Tőr Testvériség 6,5.)

J. R. Ward neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.
E könyv beavatás a Fekete Tőr Testvériség sötét és szenvedélyes világába…
Kimaradt és cenzúrázott jelenetek…
Interjú a világhírű szerzővel és a sorozat egyes főszereplőivel…
Dossziék és feljegyzések…
Olvasói vélemények…
Rajongók és ellenségek üzenetei…
Zsadist és Bella máshol nem olvasható története…
Még kegyetlenebb, még szexibb, még misztikusabb… J. R. Ward világa.

J.R.Ward - Megbosszult szerető ( Fekete Tőr Testvériség 7.)

A New York állambeli Caldwellben halálos harc folyik a vámpírok és gyilkosaik között…
Rehvenge, az alvilág drogbárója a városba érkezett… Kétes hírneve miatt egy titokzatos megbízótól azt a feladatot kapja, hogy ölje meg Wrath-t, a Testvériség vezetőjét. Rehvenge származása hétpecsétes titok, ha kitudódik, egy életre száműzhetik… Eddig kerülte az összetűzést a Testvériséggel, s bár a húga az egyik testvér asszonya, most viszont nincs válaszút.
Miközben a múltbeli események és a titok mázsás súlyként nehezednek rá, Rehvenge ahhoz a vámpír lányhoz menekül, aki sötét életében a fényt jelenti, akit még nem hálózott be a korrupt világ és aki megválthatja az örök szenvedéstől.
J. R. WARD neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.
Letöltés

J.R.Ward - Halhatatlan szerető ( Fekete Tőr Testvériség 8.)

A New York állambeli Caldwellben halálos harc folyik a vámpírok és gyilkosaik között… 
John Matthew valódi kilétét homály fedi. A Testvériség befogadta, de senki sem tudja, honnan jött, vagy ki is ő valójában. Pedig halott testvérük, Darius tért vissza új testben, új küldetéssel. Miközben Johnt személyes bosszú fűti, szembekerül a megtestesült Gonosszal, akinek legyőzéséhez mindkét énjére szüksége lesz. 
Xhex, a bérgyilkosnő, titokban régóta szenvedélyesen vágyik Johnra. Egy szeretőjét már elvesztette, ezért nem akarja, hogy egy újabb értékes férfi is áldozatul essen a háborúnak. Azonban hamarosan rájön, hogy a szerelem, akárcsak a végzet, elkerülhetetlen… 

J.R.Ward - Felszabadított szerető ( Fekete Tőr Testvériség 9.)

Payne-t, Vishous ikertestvérét ugyanabból a sötét, csábító fából faragták, mint a fivérét. Anyja, az Őrző éonokra elzárta őt a világtól, ám miután kiszabadul, borzalmas sérülést szenved. A testvériség Dr. Manuel Manellót hívja hozzá segítségül, mert ő az egyetlen, aki meg tudja menteni az életét. Amikor az emberi sebész és a harcos vámpírlány találkozik, a világuk összeütközik, a szenvedély azonban tagadhatatlanul lángra lobban közöttük. Miközben oly sok minden ellenük dolgozik, vajon erősebbnek bizonyul-e a szerelem a születési jognál és a biológiánál, amely elválasztja őket?


J.R.Ward - Újjászületett szerető ( Fekete Tőr Testvériség 10.)

Várandós felének tragikus halála óta Tohrment csak árnyéka önmagának. Testileg megtörve, lelkileg szinte megsemmisülve kerül vissza a testvériség házába, egy bukott angyal, Lassiter segítségével. Miután kicsit megerősödik, újult erővel veti bele magát a harcba, és nem sejti, hogy ismét szörnyű végzet leselkedik rá.

Álmában Tohr egyre többször pillantja meg elvesztett szeretteit, akik egy hideg, elszigetelt világban, a Köztesben vegetálnak. Megmentőjéhez, a bukott angyalhoz fordul, hogy segítsen nekik végre az Árnyékba jutni. Amikor azonban Lassiter elmondja neki, hogy az egyetlen megoldás az, ha újra beleszeret valakibe, Tohr biztosan tudja, hogy mindnyájukra szörnyű vég vár…

Ekkor azonban találkozik egy nővel, akinek hozzá hasonlóan keservesen alakult az élete. Tohr naponta vívja élet-halál harcát az alantasokkal, ráadásul felbukkan egy új ellenség is, aki a király életére tör, mindeközben pedig igyekszik ellenállni a lassan-lassan kialakuló szerelemnek és szenvedélynek… Vajon képes lesz megbékélni, és végleg elengedni a felét, hogy mindannyian nyugalomra találhassanak?

J.R.Ward - Végre szeretők ( Fekete Tőr Testvériség 11.)

Qhuinn ​– ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…
Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.
A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

J.R.Ward - A király ( Fekete Tőr Testvériség 12.)

Éljen ​a király…
Miután évszázadokig hátat fordított a trónnak, Wrath, Wrath fia végül apja nyomdokaiba lép… imádott fele segítségével. A korona azonban mázsás súlyként nehezedik a fejére. Miközben folytatódik az Alantasok Társaságával vívott könyörtelen háború, és a banditák banditája is egyre súlyosabb fenyegetést jelent, Wrath választás elé kerül, amely mindent és mindenkit veszélybe sodor.
Beth Randall azt hitte, tudja, mire vállalkozik, amikor feleségül ment az utolsó tiszta vérű vámpírhoz a Földön. Tudta, hogy nem lesz egyszerű menet. Ám amikor úgy dönt, hogy gyermeket akar, váratlanul éri Wrath reakciója… és a távolság, amely elválasztja őket.
A kérdés az, vajon az igaz szerelem győz-e… vagy a gyötrelmes örökség kerekedik felül?


J.R.Ward - Az Árnyékok ( Fekete Tőr Testvériség 13.)


Trez ​"Latimer" valójában nem létezik. Árnyékként él és dolgozik az emberi világban ezzel a kitalált személyazonossággal. Kisgyermekként a szülei eladták a S'Hisbe faj királynőjének, Trez viszont elszökött, és bártulajdonosként évek óta a New York állambeli Caldwellben él. A szexrabszolgaság elől menekült el, amire a királynő kényszeríteni akarta. Soha senkire sem tudott igazán támaszkodni… csak ikertestvérére, iAmre. 
iAmet mindig is egyetlen cél vezérelte, megóvni testvérét az önpusztítástól. Már úgy érzi, hogy kudarcot vallott, amikor Trez életében megjelenik a kiválasztott Selena. Ekkor azonban már túl késő. Elérkezett az idő, hogy Trez teljesítse a kötelességét, és nőül vegye a királynő lányát. Nincs menekvés, nem tehet semmit, hogy elkerülje. 
Csapdába esve a szíve vágya és a kéretlen sors között Treznek el kell döntenie, hogy bajba sodorja-e saját magát és másokat… vagy örökre hátat fordít a nőnek, akit szeret. Ekkor azonban váratlan tragédia történik, amely mindent megváltoztat. Az érzelmileg mélypontra került Treznek muszáj újra életcélt találnia, különben örökre elveszíti önmagát és a lelkét. iAm pedig, a testvéri szeretet nevében, arra készül, hogy meghozza a legnagyobb áldozatot…

J.R.Ward - A vadállat ( Fekete Tőr Testvériség 14.)

A Fekete Tőr Testvériség számára már semmi sem olyan, mint korábban. Miután elkerülték a háborút az árnyékokkal, megváltoztak a szövetségi viszonyok, új határvonalak húzódtak. Az Alantasok Társaságának tagjai erősebbek, mint valaha, az emberi gyengeséget kihasználva próbálnak több pénzhez, több fegyverhez és több hatalomhoz jutni. De miközben a Fekete Tőr Testvériség nagyszabású támadásra készül ellenük, az egyik testvér önmagával is kemény harcot kénytelen vívni. 

Rhage-et, a legnagyobb étvágyú, ugyanakkor a legnagyobb szívű harcost mindenki tökéletesnek gondolja… vagy legalábbis tökéletesen szórakoztatónak. Ott van neki imádott fele, Mary, a királya és a testvérei élete pedig remekül alakul. Rhage azonban nem érti – és nem tudja kontrollálni – az időnként rátörő pánikot és bizonytalanságot. Ez pedig megrémíti, valamint el is távolítja a párjától. Amikor egy csatában halálos sebet szerez, újra kell értékelnie, mi a fontos az életében. A válasz pedig alapjaiban rengeti meg a világát és Maryét is. Maryt azonban szintén valami fontos dolog foglalkoztatja, olyasmi, ami vagy még közelebb hozza őket egymáshoz, vagy olyan messzire sodorja, ahonnan már nem tudnak visszatalálni a másikhoz.
Letöltés

J.R.Ward - A kiválasztott ( Fekete Tőr Testvériség 15.)

A ​Fekete Tőr Testvériség nagyszabású győzelmet aratott az Alantasok Társasága fölött, ám az életmódjukat továbbra is veszély fenyegeti. Egy ősi ellenség érkezik Caldwellbe, és ahogy egyre több titokra derül fény, hirtelen már semmi sem az, aminek látszik… A testvériség mindennapjai most is ugyanolyan zavarosak, mint korábban.
A meggyötört lelkű Xcor, a testvériség rivális bandájának tagja a testvérek fogságába esik, és mivel fenyegetést látnak benne, brutális kihallgatás és gyötrelmes kínhalál vár rá. A férfit egész életében kegyetlenség és erőszak vette körül, így egy igazi harcoshoz méltóan elfogadja végzetét. Egyetlen dolog miatt érez megbánást csupán: hogy elveszíti a csodálatos nőt, aki igazán soha nem volt az övé.
Layla, a Kiválasztott az egyetlen, aki tudja, kicsoda Xcor valójában. De ha felfedné a férfi sötét múltját és elárulná, milyen örökség birtokosa, azzal veszélybe sodorna mindent, még gyermekei életét is. A szerelem és a hűség között őrlődve Layla egyre biztosabb abban, hogy szembe kell szegülnie családjával, hogy megmenthesse az egyetlen férfit, akit valaha képes lenne szeretni. De ha a testvériség lehetőséget is ad Xcornak, hogy bebizonyítsa igazát, kettejük szerelmének át kell hidalnia a világaik közötti ellentéteket – máskülönben újabb háborúkat és tragédiákat szabadítanak a földre.


88 megjegyzés:

  1. Azt írja a dokumentum nem elérhető nagyon szeretném el olvasni valaki el tudja küldeni nekem. A gyengeemese.39@gmail.com rá

    VálaszTörlés
  2. Szia. Nem tudom egyiket sem letölteni. Esetleg elküldenéd nekem. Hálás lennék. Köszönöm szépen.
    renatabalogh925@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Hello:) Esetleg el tudnád küldeni a pannierdely@gmail.com-ra a sorozatot, én sem tudom letölteni. Előre is nagyon szépen köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is jó lenne mert nem tudom letölteni. bajczarniki@gmail.com köszönöm

    VálaszTörlés
  5. Kedves Anastasia! A 15. részt el tudnád küldeni,mert azon kívül olvastam mindet de ezt nem tudom letölteni. köszönöm szépen frozsa.eszter@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ha esetleg a többi rész meglenne elküldenéd légy szíves :)
      zsofii2310@gmail.com

      Törlés
  6. Kedves Anastasia. Én sem tudom letölteni,esetleg el tudnád küldeni? einkati@hotmail.com
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Másodjára olvasom a sorozatot. Tegnap fejeztem be "A király" -t, de nem elérhető a többi. 😔 El tudnád nekem küldeni "Az árnyékok" -at?
    Köszönöm szépen!
    bkuruczaniko@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok. 9. résztől nem tudom letölteni. Esetleg valaki el tudja küldeni az összeset 9 től? Előre is köszönöm. nicol224512@gmail.com.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Anastasia! Vagy bárki aki tud segíteni. Nem tudom letölteni a könyveket, pedig már engedélyt is kértem. El tudná küldeni valaki az összes linket? Nagyon szépen köszönöm gabriellak0309@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. Kedves Anastasia! Szeretném elkérni én is a sorozatot. Imádom ezeket a könyveket. Kérlek küld el nekem.
    Nagyon szépen köszönöm előre is.
    majcher.nikoletta@gmail.com

    VálaszTörlés
  11. Szia, en is csatlakoznek az elottem szolokhoz,a 11 reszig olvastam csak. a 12-ik resztol szeretnem, ha elkuldened nekem, emese_bodis@yahoo.com
    Elore is nagyon koszonom!

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést nem a 15. rész hiányzik hanem a 17. J. R. Ward: A megmentő. Ha esetleg megvan, el tudnád nekem küldeni? mb7502@freemail.hu. Köszönöm szépen. Üdv

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  13. Szia eltudnád nekem küldeni a sorozatot e-mailben mert sajnos nem tudom megnyitni. army08@freemail.hu köszönöm

    VálaszTörlés
  14. Szia szeretném én is kérni e-mailben a sorozatot köszönöm előre is kiss.laura.lk@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Szia én is imádok olvasni ezt a sorozatot is olvastam már, de szeretném mégegyszer elolvasni. Sajnos a gépünk pár hónapja tönkre ment és sok minden eltünt. Szerettem volna letölteni mindet tőled de valami hiba van mert nem sikerül örülnék neki ha tudnál nekem segíteni. Köszi ha segítesz

    VálaszTörlés
  16. Ja az email címem spitzbub2@gmail.com köszi

    VálaszTörlés
  17. Ha van rá lehetőség, én is szeretném elkérni a sorozatot. Sajnos hibaüzenet fogad amikor próbálom letölteni. Az email címem: valentinorocknrose@gmail.com
    Köszönöm szépen előre is! :)

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok nagyon meg köszönöm mindenkinek aki ell tudná nekem is küldeni. Szeretném el olvasni érdekesnek tűnik. Előre is köszönöm mindenkinek.
    Email: grabowsky170@gmail.com

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok!
    Nekem csak a Kiválasztott, A tolvaj és a Megmentő hiányzik (az utolsó 3 rész). Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném. Eddig, ha kell valakinek én is tudom küldenii a többit, csak jelezzétek az email címemen. Köszönöm.
    Mindenkinek mosolygós szép napot kívánok!
    Email: katagruber5@gmail.com

    VálaszTörlés
  20. Szia
    Nagyon szeretném az egész sorozatot elolvasni.
    Elküldenéd nekem is?
    E mail címem
    martinkovicsmelinda5@gmail.com
    Nagyon szépen köszönöm.

    VálaszTörlés
  21. Hello
    Affelől érdeklődnék, hogy esetleg a 17. kötet meg van e számodra. Ha igen el tudnád küldeni a lackodora150@gmail.com email címre?

    VálaszTörlés
  22. Szia. Sajnos én sem tudom letölteni a részeket. 🤷‍♀️Ha lehet én is nagyon szeretném megkapni e-mailben. Köszönöm szépen! niklaiviktoria80@yahoo.com

    VálaszTörlés
  23. Szia!
    Sajnos én sem tudom megnyitni egyiket sem, el tudnád nekem küldeni a csipkesnora@gmail.com email címre?:((

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok. Valaki el tudná nekem is küldeni? Köszönöm
    gabriellanagy98@gmail.com
    (vagy gabriellaofficial12@protonmail.com)

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok!
    Valaki el tudná nekem is küldeni mindet? Nem sikerül letöltenem sajnos.. :(
    Köszönöm szépen! :)
    beresbiankajulianna@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Sziasztok. Én a Feketőr Testvériség 12.-dik részétől szeretném megkapni, ha valaki eltudná küldeni. Előre is köszönöm. csiguskata@hotmail.com

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok! Sajnos nem tudom letölteni a könyveket. A Fekete tőr testvériség 13-15.-ik fejezetig eltudná küldeni valaki esetleg? Előre is köszi! midoriko17@freemail.hu

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok! Sorozatot én sem tudom letölteni, valaki elküldené légyszi
    Előre is köszönöm 🥰 lole.dia56@gmail.com

    VálaszTörlés
  29. Sziasztok! Én is beálnék a sorban, szeretném az összes kötetet elolvasni de sajnos én sem tudom letölteni egyiket sem!
    Valaki eltudná küldeni?
    horvathrenataa3@gmail.com
    Koszonom

    VálaszTörlés
  30. Szia :) Szeretnék engedélyt kérni a könyvek letöltésére, mert szeretném elolvasni őket. A következő email címre szeretném : zamolaeszter@gmail.com . Előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
  31. Szia nagyon szeretnék engedélyt kérni a sorozat letöltéséhez! Nagyon sokat olvasom a konyveidet amit felraksz csak sajnos van mikor az összes el eszik kérlek küld el a kovács.bence2014@.com Köszönöm szépen előre is! Üdv. Timea

    VálaszTörlés
  32. kovacs.bence2014@gmail.com. Bocsánat így a helyes

    VálaszTörlés
  33. Szia szeretném újra elolvasni az egész könyv sorozatot, de nem tudom letölteni.
    Valaki eltudná küldeni e-mailben?
    kotai.vivien.9b@gmail.com

    VálaszTörlés
  34. Sziasztok! Valaki eltudná nekem is küldeni a 15. Résztől! E-mail címem: bereczb93@gmail.com. Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  35. Szia! En is be állnék a sorba, nagyon régen olvastam a sorozatot és bele szerettem! Viszon költözés során a könyvek sajnos nem jöttek velünk amit nagyon bánok. :( Az E-mail címemre el tudnád küldeni a részeket? Nagyon hálás lennék! (tinamoravek02@gmail.com) előre is köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  36. Szia!Szeretném elkérni én is az egész sorozatot.Az e-mail címem:bajuszbeata1973@gmail.com.Előte is nagyon szépen köszönöm.

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok valaki eltudja nekem is küldeni 13-tól a könyveket ? :) a linken nem tudom.
    NAGYON KÖSZÖNÖM <3
    E-mailem : arikon27@gmail.com

    VálaszTörlés
  38. Sziasztok kérlek el küldi nekem is valaki a következő címre: gellertmelaniaeve@gmail.com

    VálaszTörlés
  39. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  40. Sziasztok!
    Elküldené nekem valaki A tolvajt? A többi rész megvan.
    dora.szabo.1991@gmail.com
    Nagyon köszönöm, ha segítetek.
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  41. Szia! Én szeretném kérni JR.Ward A megváltó, A megmető, Halhatatlanság, Perzselő vágy
    Ha tudnál segíteni megköszönöm.

    Kata

    VálaszTörlés
  42. Sziasztok,
    Valaki eltudná küldeni az összes könyvet pdf-be. Ha ez nem megy akkor legalább a kiválasztottal szánjon meg valaki... b.gaspar.klara@gmail.com ra várom az adományokat.

    Köszönöm

    VálaszTörlés
  43. Sziasztok,
    Valaki el tudná küldeni a sorozatot pdf-be beacska121@gmail.com email címre?

    VálaszTörlés
  44. Sziasztok!
    Nálam is hibás valami :(
    Valaki, akinek megvan a;
    J.R.Ward - Éjsötét szerető ( Fekete Tőr Testvériség 1.)
    --és ha lehetséges az összes többi részét, de az első a fontos.--
    elküldené nekem a

    tamarazsigmond999@gmail.com - ra?
    Előre is köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  45. Légysziiiii valaki küldje el nekem ezt a sorozatot!!!
    andreapronai@gmail.com

    VálaszTörlés
  46. Sziasztok valaki nekem is el küldené a sorozatot? vanesszagertner3@gmail.com

    VálaszTörlés
  47. Sziasztok
    14 résztől valaki el tudná nekem küldeni a könyveket pdf ben
    3tól 11 ig el tudom küldeni aki kéri
    andreakolozsi007@gmail.com

    VálaszTörlés
  48. Sziasztok
    Valaki eltudja nekem kűldeni 11-15ig a sorozatot?
    Nagyon elszeretném olvasni de nem tudom megnyitni.
    pocok200315@gmail.com

    VálaszTörlés
  49. Hello valaki el kuldene nekem az osszes reszt egyiket sem tudom letolteni franciskaheidinger@gmail.com

    VálaszTörlés
  50. Sziasztok valaki nekem is el küldené a sorozatot?
    csinibubus75@gmail.com

    VálaszTörlés
  51. Sziasztok valaki nekem is el tudná küldeni a sorozatot? Előre is köszönöm! :)
    galpetra0925@gmail.com

    VálaszTörlés
  52. Sziasztok én is elkérhetném a sorozatot? Köszönöm. henisz1@gmail.com

    VálaszTörlés
  53. Sziasztok! Valaki el tudná küldeni a Beavatás(6,5) részt? Előre is köszönöm! aniti2@freemail.hu

    VálaszTörlés
  54. Szia. El tudod küldeni a sorozatot? Nagyon Köszönöm. mvaniko@hotmail.com

    VálaszTörlés
  55. Válaszok
    1. Szia! Én szeretném. aniti2@freemail.hu. Köszönöm!

      Törlés
    2. Szia! Én szeretném. orchi@vipmail.hu Köszönöm!

      Törlés
    3. Én is szeretném! ulmerafrodite@freemail.hu

      Törlés
    4. Szia! Én is nagyon szeretném a sorozatot és nagyon hálás lennék ha elküldenéd pocok200315@gmail.com

      Törlés
    5. Szia Brigitta elkérhetném én is ? 13ik résztől vagy akár egyben is ahogy könnyebb . köszönöm . katigyenes@gmail.com

      Törlés
    6. Szia! Én is szeretném kérni az egész sorozatot. kereszturidora0430@gmail.com
      Köszönöm! :)

      Törlés
  56. Szia. Nem tudom egyiket sem letölteni. Esetleg elküldenéd nekem a 10-15ig. Hálás lennék. Köszönöm szépen.
    ulmerafrodite@freemail.hu

    VálaszTörlés
  57. Szeretném elolvasni, elküldenéd nekem pdf ben címen tothteddy197401@gmail.com

    VálaszTörlés
  58. Szia
    A kiválasztottat el tudnád nekem küldeni? Köszönöm. martapalinkas292026@gmail.com

    VálaszTörlés
  59. Sziasztok, valaki el tudná nekem küldeni a könyveket ? subadomi.mail@gmail.com Nagyon köszönöm!!

    VálaszTörlés
  60. Sziasztok, sajnos én sem tudom letölteni, el tudná valaki nekem is küldeni az összes részt? csabaikinga22@gmail.com
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  61. Sziasztok! Valaki esetleg el tudja küldeni nekem is az összes részt? Email : barbimester37@gmail.com
    Nagyon hálás lennék, köszönöm! Buék mindenkinek!!

    VálaszTörlés
  62. Sziasztok! Sajnos nem tudtam letölteni a sorozatot. Ha valakinek megvan és el tudná küldeni, annak nagyon örülnék. Az e-mail címem rojiktamara91@gmail.com

    VálaszTörlés
  63. Sziasztok
    Sajnos nekem sem sikerül letölteni a sorozatott.
    Ha valaki elküldené nagyon hálás lennék!
    bondzsika@gmail.com
    Előrébb köszönöm

    VálaszTörlés
  64. Sziasztok sajnos én se tudom letölteni valaki küldje el legyen olyan szives. kiss.laura.ll@gmail.com

    VálaszTörlés
  65. Hello, 9. Résztől nem tudom letölteni, kérlek küld el nekem sajnos elveszett a teljes sorozat így most nem tudok ennél tovább jutni az olvasásban pedig imádom ezt a könyv sorozatot
    csabaikinga22@gmail.com címre küld,
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  66. Sziasztok. Nekem is eltudná valaki küldeni az egész sorozatot, sajnos nem tudom letölteni. Köszönöm szépen
    brigi201604@gmail.com

    VálaszTörlés
  67. Sziasztok. Valaki nekem is eltudná küldeni? Köszönöm. eszterlengyel14@gmail.com@gmail.com

    VálaszTörlés
  68. Szia! Én is szeretném kérni az egész sorozatot. kereszturidora0430@gmail.com
    Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  69. Sziasztok, valaki el tudná küldeni nekem az egész sorozatot? Köszönöm. bettilaszlo77@gmail.com

    VálaszTörlés
  70. Sziasztok! Valaki el tudná nekem küldeni az utolsó 2 részt? Most fejeztem be a Kivalasztotat, szeretném folytatni, Kb 10 éve kezdtem, Halhatatlan szeretőnél megálltam, de most ujra kezdtem és megint beszippantott a Fekete tör testvérek története🙈, megrendelném, de csak elojegyezheto 😑,
    anett2845@gmail.com
    Előre is köszönöm szépen ha valaki megszán és elküldi. 😊

    VálaszTörlés
  71. Sziasztok!
    Megvan valakinek a 15.résztől a sorozat?
    Ha igen, valaki esetleg el tudná nekem küldeni légyszi légyszi? :)
    cernyc96@gmail.com
    Előre is nagyon köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  72. Sziasztok ! Ha valakinek megvannak akkor kérném szépen hogy küldje el nekem b.klaudia0131@gmail.com-ra köszönöm 😊

    VálaszTörlés
  73. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  74. Sziasztok!
    A 12.résztől el tudná valaki küldeni nekem?
    Kb most falom harmadjára a könyveket és mikor utoljára olvastam még messze nem tartott itt a sorozat. :)
    Köszönöm szépen
    juhasztamara971104@gmail.com

    VálaszTörlés
  75. Szia. Sajnos nem bírom egyik könyvet sem letölteni ezek közül. Esetleg feltudnád újra tölteni őket vagy valahogy elküldeni nekem? Már régóta szemezek ezzel a sorozattal,de sehol sincs fent csak nálad. Köszönöm ha elküldös vagy újra feltöltöd.
    E-mail cím: nikolettanagy990@gmail.com

    VálaszTörlés
  76. az oldalon semmilyen könyvet nem lehet letölteni :( fel tudnád őket újra tölteni?

    VálaszTörlés
  77. Sziasztok!Itt fent van A kiválasztott-ig az összes könyv. https://retromuzsika.hu/?s=j.+R.+Ward Esetleg az utolsó két részt valaki nem tudja honnan lehet letölteni?Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  78. Sziasztok!A 16.könyv a Tolvajig olvastam a sorozatot.Esetleg az utána következő könyveket el tudja nekem küldeni valaki? papp.julianna.527@gmail.com
    Nagyon köszönöm😊

    VálaszTörlés