2021. augusztus 20., péntek

Charity Norman - A lányunk férje

 Charity Norman - A lányunk férje

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az ​élet egy pillanat alatt megváltozhat, de a megbocsátás tovább tart.
Charity Norman

Jodi Picoult méltó vetélytársának nevezik Charity Norman új-zélandi írónőt.

Felkavaró és elgondolkodtató regénye egy véletlenül gyilkossá lett apáról szól. Amikor elkezdjük olvasni, még egyértelműnek tartjuk, hogy egy gyilkos nem érdemli meg a gyerekeit. De mire a végére érünk, nem lesz ennyire magától értetődő a válaszunk. Mert ebben a könyvben senki és semmi nem olyan, mint amilyennek elsőre látszik.
A történet kezdetén Joseph Scott előtt feltárul a börtönajtó, letöltötte a büntetését, és mostantól szabad ember. Csakhogy eddigre már szinte mindenét elveszítette. Véletlenül, egy családi veszekedés közben ölte meg a feleségét, és a tragikus eseményig kiváló férj volt, igazi mintaapa, valamint a városi iskola megbecsült történelemtanára. Az első útja rögtön a gyerekeihez vezet, akiket imád, és akiket a gyilkosság óta az anyai nagyszülők nevelnek. De se a gyerekek, se a nagyszülők nem akarnak hallani Joseph-ről.
Vajon tényleg az a helyes döntés, ha soha többet nem találkozik a férfival a lánya és a fiai? A történetet több szereplő nézőpontjából ismerhetjük meg: az erős karakterű nagymama, az érzékeny nagylány és a bűntudattól gyötört apa szemszögéből. Nemzetközi sikerlistás regény azoknak az olvasóknak, akik minőségi irodalmat keresnek.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm feltöltést

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Sajnos nem tudom letölteni egyik könyvet sem az oldalról. Régen nagyon sokat lementettem, de most egyiknél sem jelenik meg a letöltés ikon. Tud valaki segíteni?
    Előre is köszönöm. Amália

    VálaszTörlés