2019. november 1., péntek

Kelly Creagh - Soha ​már 1,2,3

Kelly Creagh - Soha már 1.


„Az ​író egy lépéssel mindig az olvasó előtt jár, amitől a Soha már egy olyan könyv lett, amiben könnyű elmerülni, rágódni rajta és ízlelgetni.”
–New York Journal of Books
Isobel Lanley, a pom-pom lány elborzadva veszi tudomásul, hogy Varen Nethers-szel kell megírnia az angol dolgozatát. A dolgozat leadási határideje hihetetlenül igazságtalan módon a rivális focicsapat elleni nagy mérkőzés napjára esik. A hűvös és tartózkodó, cinikus és éles nyelvű Varen már az elején tisztázza, hogy a dolgozaton kívül nem akar a lánytól semmit. Isobel azonban hamarosan kifogásokat kezd keresni, hogy Varen-nel találkozhasson, miközben egyre jobban elszakad barátaitól és az erőszakos és féltékeny barátjától. Isobel egyre mélyebbre merül Varen álomvilágába, ami a jegyzetfüzetébe írt sorokból kelt életre, egy világba, ahol Edgar Allan Poe félelmetes történetei válnak valóra.
Ahogy egyre jobban felfordul körülötte a világ, Isobel felfedezi, hogy az álmoknak és a szavaknak sokkal nagyobb az erejük, mint azt gondolta és, hogy a legijesztőbb valóság az, amit az elme annak hisz. Képes lesz megmenteni Varent az Őrülettől, ami fogva tartja őt vagy mindkettőjüket felemésztik Varen rémálmainak árnyai?

Eredeti mű: Kelly Creagh: Nevermore

Kelly Creagh - Árnyék mélyén (Soha már 2.)

Varen Netherst foglyul ejtette egy veszedelmes álomvilág – egy alattomos és sivár világ, ahol Edgar Allan Poe rémtörténetei életre kelnek. Isobel Lanley, akit furcsa látomások és Varen teremtményeivel terhes rémálmok gyötörnek, az egyetlen, aki megmentheti a fiút.
Isobel tudja, hogy egyetlen reménye egy baltimore-i temetőben fekszik. E helyen, Edgar Allan Poe születésének minden évfordulóján kora reggel egy titokzatos idegen, a „Poe-köszöntő” teszi tiszteletét a legendás költő sírjánál.
Csak a Poe-köszöntő ismeri az átjárót a két világ között. Hatalmas veszély leselkedik azonban Isobelre. Egy fehér lepelbe burkolózó, gonosz ősi szellem les rá, aki el akarja őt szakítani Varentől. Amikor végre rátalál a fiúra, rájön, hogy ő már nem az a csöndesen tűnődő fiú, aki valaha rabul ejtette a szívét, hanem egy sötét erő, hatalmas és ellenséges.
Vajon Isobel legnagyobb szerelme a legádázabb ellensége is lesz egyben?

Eredeti mű: Kelly Creagh: Enshadowed

Kelly Creagh - Ébredés (Soha már 3.)

Az élet és a halál közötti vékony határ már rég elmosódott Isobel Lanley számára. A Varennal történt kis híján halálos összecsapást követően Isobel retteg visszatérni az álomvilágba, arra a kihalt, mégis életveszélyes helyre , ahol egymás ellen fordultak. Amikor azonban újra kísérteni kezdik, majd véres valósággá válnak a rémálmai, nem marad más választása. Varen sötét világa lassan utoléri őt és a való világot, hogy mindent felemésszen.
Isobel számára csupa félelem a világ. Fél, hogy nem bírja ép ésszel, és attól is retteg, hogy Varen fog megőrülni. Különösen, hogy a fiút nem régen súlyos veszteség érte. Ráadásul Lilith is magának akarja Varent, és bármit megtenne, hogy végleg megszerezze őt. Bármit.
Vajon végül minden jóra fordul Isobel életében? Világok csapnak össze és sorsok pecsételődnek meg a Nevermore-trilógia lélegzet-elállító fináléjában.

Eredeti mű: Kelly Creagh: Oblivion

13 megjegyzés:

  1. szisztok! légyszi küldje el nekem valaki a könyveket a "brebus05@gmail.com" email címre!
    előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok
    Nekem is tudná valaki küldeni a sorozatot?
    E mail címem
    martinkovicsmelinda5@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Ha valakinek sikerült letöltenie, el tudná nekem küldeni?
    helgolandkrisztina@gmail.com
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Ha valakinek megvannak a könyvek, el tudná küldeni az e-mail címemre (petra2006kovacs@gmail.com)? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Szeretném én is megkerdezni hogy el tudná e küldeni nekem is a könyveket valaki. p.dius1515@gmail.com
    Előre is köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok. Sajnos nem bírom letölteni a könyveket, valaki el tudná küldeni nekem is a kittisarandi@gmail.com címre? Előre is hálás köszönet :)

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok, sajnos nem engedi letölteni a könyveket. Esetleg valaki el tudná nekem küldeni csillaotvos9@gmail.com címre? Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok, sajnos nem engedi letölteni a könyveket. Esetleg valaki el tudná nekem küldeni klarabajinegaspar@gmail.com címre? Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok el tudná valaki küldeni a könyveket az email címemre ? subadomi.mail@gmail.com Nagyon köszönöm !

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok.El tudná valaki küldeni email -ben a könyveket?
    tothteddy197401@gmail.com
    Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok! El tudnád nekem is küldeni valaki? juli.gajdics@gmail.com
    Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
  12. sziasztok! valaki elküldené nekem is a könyveket a bekkababy19@gmail.com emailcímre?
    köszönöm :)

    VálaszTörlés
  13. Szia! Eltudnàd küldeni nekem a sorozatot?
    biro.nana@gmail.com
    Köszönöm 🥰

    VálaszTörlés