2019. július 25., csütörtök

Bella Andre - A Sullivan család

Bella Andre - A Sullivan család 

Néha ​csak egy pillantás kell
Chloe Peterson megesküdött, soha nem követi el többé azt a hibát, hogy megbízik egy férfiban. Indokai olyan fájóak, mint a sérülések az arcán. Úgyhogy amikor kocsija a vizes útról belecsúszik az árokba, meg van győződve róla, hogy az a fantasztikus fickó, aki megmenti, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Chase Sullivan sikeres fotográfusként válogathat a gyönyörű nők közül. Elégedett az életével – amíg rá nem talál Chloéra és a totálkáros kocsijára a Napa Valley-i út szélén.
A köztük felsistergő vonzalom minden szerelmes pillantással és bűnösen édes érintéssel egyre nő, s Chloe nem tehet róla, de el kell tűnődnie rajta, hogy talán azzal a férfival találkozott, aki kivétel a szabály alól…
Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. A Sullivan család-sorozatban megismerhetjük a testvérek, a hat fiú és az ikerlányok izgalmas szerelmi életét.


Bella Andre Menekülés ​a szerelemtől 

Csak ​egy éjszaka
Marcus Sullivan mindig felelősségteljes fivér volt, apjuk halála után gondoskodott hét testvéréről. Ám amikor az általa tökéletesen megtervezett jövő hazugságnak bizonyul, Marcusnak egyetlen meggondolatlan éjszaka elég hozzá, hogy megszabaduljon az egésztől.
Nicola Harding, a popénekesnő, akit az egész világ csak Nico néven ismer, igazi szexbálvány. De ez hazugság. Miután csúnyán elárulták, senkit nem enged közel magához, nehogy megtudják, ki ő valójában… vagy megint megsebezzék. Különösen azt a fantasztikus idegent a bárban nem engedi a közelébe…
Nicola és Marcus megegyezik benne, hogy csak egy éjszakát töltenek el egymással. Ám ehelyett szorosabb kapcsolatba kerülnek, mint bármelyikük el tudta volna képzelni…

Bella Andre Most ​és mindörökké

Mennyit ​érdemes kockára tenni?
Gabe Sullivan tűzoltóként minden nap az életét kockáztatja San Franciscóban, de a szívét nem teszi többé kockára. Különösen nem azért a nőért, akit egy halálos lakástűzből mentett ki… és akire egyfolytában gondol.
Megan Harris mindent a hős tűzoltónak köszönhet, aki megmentette őt meg a lányát. Mindent, kivéve a szívét. Mert miután elveszítette pilóta férjét, megesküdött, soha többé nem teszi ki magát annak, hogy olyan férfit szeret – és veszít el –, aki veszedelmes foglalkozást űz.
De amikor Gabe és Megan ismét találkozik, hogyan hagyhatná a férfi figyelmen kívül a nő bátorságát, elszántságát és szépségét? És hogyan tagadhatná meg a nő a férfitól meg a lányától a köztük kialakult erős köteléket… sőt magától a férfi édesen érzéki csókjait, amelyektől ő kockára tesz mindent, amit már oly régóta óvott.

Bella Andre Örökké ​a tiéd 

Sophie Sullivan még csak ötéves volt, amikor fülig beleszeretett Jake McCannba. Húsz évvel később határozott meggyőződése, hogy a férfi még mindig úgy tekint rá, mint a Sullivan ikrek közül a „barátságosra". Feltéve, ha egyáltalán hajlandó ránézni. Sophie úgy érzi, hogy legfőbb ideje mindent megtennie annak érdekében, hogy a férfi meglássa benne azt, aki valójában… a nőt, aki mindig szeretni fogja. Mindehhez kiváló alkalmat jelent az első Sullivan fiú kápázatos esküvője. 
Jake mindig is mágnesként vonzotta a nőket, ám az egyetlen nőt, akit igazán akar, sosem kaphatja meg. Sophie nemcsak a legjobb barátja „elérhetetlen" húga, de azt sem engedheti, hogy a nő közel kerüljön hozzá, és felfedezze a titkát. 
Amikor azonban Sophie megjelenik az ajtajánál, Jake minden ábrándja életre kel. Képtelen betelni a bűnös csókkal, a szerelem érzésével. Tudja, hogy Sophie-t szeretni határozottan ostoba dolog… de hogyan állhatna ellen az érzésnek?

Bella Andre Csak ​téged látlak

"A regény főszereplői korábban esküvel fogadták, hogy soha nem lesznek szerelmesek. Megtalálhatják-e mégis a szerelmet egymás karjában? 
Zach Sullivan semmit sem akar kevésbé, mint hogy két hétig vigyázzon a testvére kölyökkutyájára – egészen addig, amíg nem találkozik egy kutyákkal foglalkozó, rendkívül vonzó nővel. Heather okos és szép, és találkozásuk óta Zach már csak őrá tud gondolni. Pedig úgy tűnik, hogy ő az egyetlen nő az egész földtekén, aki semmit sem akar tőle. 
Heather Linsey még tizenhét évesen tett fogadalmat, hogy soha nem lesz szerelmes, mert a szerelem nem más, mint hazugságok tömege. Azóta is rendületlenül kitartott a fogadalma mellett, és nem engedett a vonzó férfiak kísértésének. 
Azonban minél visszautasítóbb Heather, Zach annál inkább vágyik a szerelmére. Vajon sikerül-e a szerelmes férfinak elérnie, hogy Heather újra higgyen a szerelemben?"


Bella Andre Hadd ​legyek az Igazi

Victoria Bennett, a fiatal és tehetséges szobrászművész tizenöt év után tér vissza szülővárosába, San Franciscóba, ahol egy fontos művészeti ösztöndíjra készül. A zsűri egyik tagja azonban szemet vet rá, így nemcsak ő, de a karrierje is veszélybe kerül. Vicki jól tudja, hogy legjobb barátja, a híres és rendkívül jóképű baseballjátékos, Ryan Sullivan a segítségére siet majd, hiszen a férfi az egyetlen, akiben középiskolás kora óta megbízik.
Ryan lelkesen fogadja Vicki visszatérését, és bármit megtenne, hogy megóvja őt a zsűritag zaklatásától – még abba is belemegy, hogy eljátsszák, egy párt alkotnak és eljegyezték egymást. Ám amikor színlelt csókjaik és simogatásaik egy rendkívül érzéki, mámoros éjszakába torkollnak, mindketten aggódni kezdenek, hogy örökre elrontották másfél évtizede tartó barátságukat.
Vajon életük legsúlyosabb hibáját követték el? Vagy pedig épp ellenkezőleg: a barátság és a szerelem tökéletes elegye csak most került elérhető közelségbe mindkettejük számára?
Bella Andre Te ​vagy az egyetlen
Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói.
Smith Sullivan, a híres filmsztár nem képes kiverni a fejéből filmbéli partnere gyönyörű nővérét, Valentina Landont, és a tüzet, amelyet a lány hűvös kisugárzása mögött sejt.
Valentina nem utasítja el az érzékiséget vagy az igaz szerelem gondolatát. Hollywoodi menedzserként azonban túl sokszor nézte már végig, hogyan veszítik el a fejüket egyébként okos nők férfi színészek miatt, hogy aztán darabokra törjön a szívük.
Ám amikor a forgatás hetei során a Smith és Valentina közti vonzalom egyre szenvedélyesebbé válik, a férfi tudja: meg kell győznie a nőt, hogy engedje közelebb magához…


Bella Andre Csók ​a fagyöngy alatt

Mary Sullivan számára a karácsony mindig is egyet jelentett a családdal. Ez alól a mostani év sem kivétel. Miközben nyolc gyermeke és párjaik érkezését várja a Tahoe-tó partján lévő otthonában, sorra felakasztja a fenyőfára a gyermekeitől kapott díszeket, amelyek újabb és újabb kedves emléket idéznek fel benne. Ekkor azonban kezébe akad a legrégebbi – egyben legbecsesebb – dísz, amelyet még szeretett férje, Jack ajándékozott neki első közös karácsonyuk alkalmából. Maryt azonnal magával ragadják a nosztalgikus érzések, és újra átéli viharos románcuk első napjait. Elvégre ez az a szerelem, amelynek csodálatos családjukat köszönhetik.
A Sullivan-sorozat exkluzív, karácsonyi kötetét tartja kezében az Olvasó, amely az ünnepek varázsát, a családi értékeket és az időtálló szerelem erejét állítja középpontba.

Bella Andre Csak ​rád gondolok

Grayson Tylert három évvel ezelőtt egy személyes tragédia arra sarkallta, hogy maga mögött hagyja New Yorkot, és a kaliforniai partvidék vadregényes hegyei közt kezdjen új életet. Már majdnem sikerül elhitetnie magával, hogy többé semmi másra nem lesz szüksége az életben, csak a kék égre, a végtelen legelőkre és az óceán tajtékzó hullámaira, amikor egy szép napon betoppan az életébe Lori Sullivan. A családja körében csak Huncutként emlegetett lány szélviharként forgatja fel Grayson érzelemmentes, magányos világát, és a férfi menthetetlenül beleszeret. De Lorinak vajon sikerül-e meggyőznie a bizalmatlan Graysont, hogy neki adja a szívét, és elhiggye, az örökké tartó boldogság nem pusztán hiú ábránd?

43 megjegyzés:

  1. Szia ! Az utolsó részt nem engedi letölteni.Eltudná küldeni e mailba ? Köszi.

    VálaszTörlés
  2. Szia. Kérhetném az utolsó részt?
    ketti28@freemail.hu
    Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
  3. Szia az utolsó részt nem engedi megnyitni. Elküldenéd e-mailben?
    kotai.vivien.9b@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Szia!Nekem is eltudnád küldeni az utolsó 2részt?bem engedi megnyitni😕
    nettyke55@gmail.com köszönöm 🤗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerult az utolso ket reszt megkapni??? En is nagyon szeretnem, ha megvan meg :D Koszonom szepen elore is udymeli@yahoo.com

      Törlés
  5. Szia az utolsó részt el tudnád küldeni
    mulutonekelemeneniko@gmail.com
    Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
  6. Szia az utolsó két részt nem engedi letölteni, eljüldenéd? Előre is köszönöm! kelemenvaly88@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Az utolsó 2 részt valaki el tudná küldeni? Nagyon szépen köszönöm előre is.
    ngabica94@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. Szia!Az utolsó két részt nem tudom letölteni, el tudnád küldeni? Előre is köszönöm!
    burjanbalintildiko@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. Szia az utolsó 2 részt el tudnád nekem is küldeni: eszter.bartha.m@gmail.com
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  11. Szia! Az ultosó 2 részt nekem is el tudnád küldeni, agnes.szintia@gmail.com.
    Köszönöm szépen!😊

    VálaszTörlés
  12. Szia! Az utolsó két részt nekem is eltudod küldeni, előre is nagyon köszönöm!❤️ebarbara4827@gmail.com

    VálaszTörlés
  13. Szia,az utolsó 2 részt nem tudom letölteni,küld el,kérlek!
    foldesi.ildi87@gmail.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat,az email cím vége nem .hu hanem .com!!KÖSZÖNÖM!

      Törlés
  14. Szia! Én is szeretném elkérni. E-msil címem:horvathhhrenata@freemail.hu

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok. Az utolsó 2 részt el tudná valaki küldeni? E-mail címem: grenies@gmail.com. Köszönöm

    VálaszTörlés
  16. Szia. Az utolsó két részt szeretném én is elkérni. Elõre is köszönöm!
    Email: kyri70@gmail.hu

    VálaszTörlés
  17. Szia. Az utolsó két részt szeretném én is elkérni. Köszönöm. E-mail címem: sbogica@citromail.hu

    VálaszTörlés
  18. Szia, az utolsó 2 részt szeretném én is elkérni
    perecke1@hotmail.com
    Nagyon szépen köszönöm ❤️

    VálaszTörlés
  19. Az utolsó két részt nem tudom letölteni, el tudnád küldeni saskoiene@gmail.com cimre

    VálaszTörlés
  20. En is szeretnem elkerni az utolso ket reszt ha lehet :D Nagyon szepen koszonom elore is udymeli@yahoo.com

    VálaszTörlés
  21. Sziasztok! Sajnos nálam is hibát jelez az utolsó 2 résznél. Valaki szánjon meg vele, hogy elküldi nekem. :D Nagyon szépen köszönöm!
    hegedus94@gmail.com

    VálaszTörlés
  22. Sziasztok az utolso kettovel lenne valaki aki engem is meg szanna ? Nagyon tetszett a tobbi resz.
    Elore is köszönöm.
    sz.dorina96@hotmail.com

    VálaszTörlés
  23. Szia! az utolsó kettő részt el tudnád küldeni? Nagyon köszönöm!
    erpadar@gmail.com

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok! Az utolsó két részt el tudná küldeni nekem valaki! Nagyon köszönöm!
    vitsi@freemail.hu

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok! Az utolsó két részt valaki el tudná nekem küldeni? Nagyon köszönöm!
    nea9525@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Sziasztok. Az utolsó két részt eltudná valaki küldeni. Köszönöm juditadora42@gmail.com

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok!
    Én is az utolsó két részt keresem, ha valakinek megvan légyszi küldje nekem is.
    farkas.noemi.csilla@gmail.com
    Köszönöm 🙏

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valakinek esetleg kell még, nekem megvan, dobjon egy mailt.

      Törlés
    2. Sziasztok, szeretném kérni én is az utolsó részt. tomayerneagi@gmail.com. Köszönöm szépen!

      Törlés
  28. Sziasztok! Én is szeretném az utolsó két részt. Elküldené valaki! Köszönöm.
    email cím vaczi95@gmail.com

    VálaszTörlés
  29. Sziasztok! Valaki elküldené nekem az utolsó két részt? Köszönöm!
    violetrdream@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Sziasztok! Az utolsó 3 rèszt szeretnèm elkèrni. Köszönöm szil5@freemail.hu

    VálaszTörlés
  31. Sziasztok az utolsó 2 részt nekem is elküldenétek előre is köszönöm
    rentai0908@gmail.com

    VálaszTörlés
  32. Sziasztok. A Sullivan család utolsó 2 részét nem tudná valaki elkűldeni emailben (iicsabex@yahoo.com). Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  33. Sziasztok. Az utolsó 2 részt el tudja valaki küldeni nekem mtkinga@hotmail.com. Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  34. Sziasztok, a 8-as részt eltudja valaki küldeni a balinyek@gmail.com címre? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  35. Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, mivel most járok itt először és nem tudom, hogy lehet Bella Andre Sulliven sorozatot (1-8 könyv) letölteni.

    VálaszTörlés
  36. Sziasztok. Kérhetem hogy valaki átküldje nekem e-mailen a 4-8ig részeket. Sajnos nem tudom letölteni. hkbeata@gmail.com köszönöm

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok! Én új vagyok. Szeretném kérni mindegyiket,ha lehetséges! Köszönöm.

    VálaszTörlés