2019. július 26., péntek

Colleen Hoover - Reménytelen

Colleen Hoover - Reménytelen (Hopeless 1.)

A koránt sem szent Sky végzős középiskolásként találkozik Dean Holderrel – egy sráccal, aki nagy nőcsábász hírében áll. A fiú már a legelső találkozás alkalmával rabul ejti a szívét, ugyanakkor félelmet is kelt benne. A múltjára emlékezteti Sky-t, aki hosszú időn át próbálta eltemetni magában a történteket. 

Eldönti, hogy távol tartja magát a fiútól, de annak kitartása és ellenállhatatlan mosolya hamar semmivé foszlatja az elhatározását. Dean azonban maga is nyomasztó emlékeket őrizget. Amikor ezekről tudomást szerez, az visszavonhatatlanul megváltoztatja Sky-t, talán örökre szétrombolva lelkében a bizalom érzését.

 
A múlt mindkettőjükön mély sebeket ejtett, melyek csak akkor gyógyulhatnak be, ha bátran szembe tudnak nézni a történtekkel. Az őszinteség az egyetlen út, hogy végre szabadon, korlátok nélkül éljenek és szeressenek. A Reménytelen egy olyan regény, amitől eláll a lélegzeted. Elvarázsol, magával ragad, transzba ejt. Készülj fel, hogy újra átéld az első szerelmet…

  • Eredeti mű: Colleen Hoover: Hopeless
  • Eredeti megjelenés éve: 2012

Colleen Hoover - Reményvesztett (Hopeless 2.)

A Hopeless Sky szemszögéből mutatta be az eseményeket, a Losing Hope pedig bepillantást enged Dean Holder történetébe, akit régóta kísért a kislány elvesztése. Úgy érzi, kudarcot vallott, amiért nem tudta őt megmenteni. Holder életét beárnyékolja a megbánás és a bűntudat. Sohasem hagyott fel Sky keresésével, mert úgy érzi: ha megtalálná, tovább tudna lépni végre. Arra viszont nem számított, hogy a találkozás pillanata még kínzóbb fájdalmat hoz.

Holder a Losing Hope-ban meséli el, hogy a tizenhárom évvel korábbi események miként hatottak az ő és családja életére, s hogyan lett magányos küldetés számára a lány megmentése. A végleges gyógyulást azonban csak a Sky iránt érzett szerelem hozhatja el...



  • Eredeti mű: Colleen Hoover: Losing Hope
  • Eredeti megjelenés éve: 2013

Colleen Hoover - Helló, Hamupipőke!(Hopeless 2,5)

Egy véletlen találkozás a sötétben pont elég ahhoz, hogy a tizennyolc éves Daniel és a véletlenül belé botló lány szerelmet valljon egymásnak. A románc azonban feltételekhez kötött: megállapodnak, hogy csupán egy órán át tart, és csak úgy tesznek, mintha.

A hatvan perc elteltével a lány éppúgy válik köddé, mint Hamupipőke. Daniel pedig igyekszik meggyőzni magát arról, hogy a történtek csak azért látszottak tökéletesnek, mert eljátszották az egészet. Ilyen csak a tündérmesékben szokott történni, ugye.

Egy évvel és egy boldogtalan kapcsolattal később viszont már kénytelen hinni benne, hogy létezik szerelem első látásra – hiszen találkozik Six-szel, a furcsa nevű lánnyal, akinek még furcsább a személyisége. Daniel számára sajnos az igaz szerelem megtalálása nem jelent egyet a happy enddel. Sőt, talán távolabb is visz tőle.

A múlt elképesztően sötét titka vajon képes-e árnyékot vetni Daniel és Six egyetlen esélyére, hogy megmentői legyenek?

  • Eredeti mű: Colleen Hoover: Finding Cinderella
  • Eredeti megjelenés éve: 2013

19 megjegyzés:

  1. Szia, valamiért nem engedi letölteni semelyiket. Esetleg eltudnád küldeni az e-mail címemre? 😊Köszönöm 😊 nagyjasmin@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Enis most probalkozom , engedelyt kell kerni , pedig innen toltottem le sok konyvet egy par honappal ezelott :/

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én sem tudom letölteni, légyszi esetleg el tudnád küldeni? ulicskarebi@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Szia! Eltudnád nekem is küldeni?
    email címem ketti28@freemail.hu
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  5. Szia. Nekem is el tudnád küldeni légyszíves? p.r.vattacukor@gmail.com
    Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  6. Szia! Én se tudom letölteni! Átküldened az edit.loki@gmail.com-ra? Colleen Hoover, ami van. Edith Eva Eger: A döntés is érdekelne. Köszönöm

    VálaszTörlés
  7. Szia! Én se tudom letölteni! Átküldenéd a fodzsofi0323@gmail.com-ra? Colleen Hoover összes könyve érdekelne. Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  8. Szia! Nekem is át tudnàd küldeni kis.flower.9@gmail.com e-mail címre? Esetleg ha van más könyved is az írónőtől azokat is? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  9. Szia. Nekem el tudnád küldeni a Verity könyvet, mert sehogy sem tudom le tölteni, ha esetleg el tudod akkor előre is köszönöm.
    Az e-maik cimem:alexandriaszotyori@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. Szia. Nekem el tudnád küldeni a Verity könyvet, mert sehogy sem tudom le tölteni,ha nem probléma. Előre is köszönöm. Az e-mail címem:alexandriaszotyori@gmail.com

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok! Nekem is el tudná valaki küldeni a Colleen Hoover könyveket! Előre is köszönöm.
    sovary.szandra@gmail.com

    VálaszTörlés
  12. @dnora2007@gmail.com nekem is eltudnad küldeni!

    VálaszTörlés
  13. Szia nekem az utolsót nem engedi letölteni eltudnád küldeni? gogaveronika334@gmail.com

    VálaszTörlés
  14. Szia! Nekem is el tudnád küldeni? laurakvcs15@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok, nekem is eltudnatok küldeni? Illetve minden Collen Hoover könyvet akinek van?
    lieber.fanni14@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ha esetleg megkaptad őket tovább tudnád nekem is küldeni? Előre is köszii
      july.szekeres@gmail.com

      Törlés
  16. Szia! Sajnos nekem sem sikerül a letöltés .. érdekelnenek Colleen Hoover és Ana Huang könyvek előre is köszönöm ha tudnál küldeni a csilla0079@gmail.com ra
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok!

    Remélem valaki olvassa és nekem is el tudná küldeni a könyveket. Köszönöm szépen. Nagyon:)))

    dora.gergelics@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. Szia sajnos nem tudom letölteni a Findig Cinderellat át tudnad küldeni hjazmin@gmail.com

    VálaszTörlés