2020. május 14., csütörtök

Kai Meyer - Varázskönyv trilógia

Kai Meyer - A betű mágusa (Varázskönyv-trilógia 1.)


Minden könyvnek van egy titkos oldala.
Furia Faerfax a könyvek világában él. Családja vidéki birtoka egy végtelenségbe nyúló könyvtár fölött emelkedik. A lány egy nap különleges könyvre bukkan: a lapokra írt sorok segítségével képes levelezni Severinnel, aki 1804-ből válaszol neki. Miközben a barátság lassan vonzalommá formálódik, Furia nem is sejti, milyen halálos veszedelem fenyegeti a családját. A tragédia hamar bekövetkezik, édesapját elveszti, öccsét pedig elrabolják. Így Furia olyan erőkkel kerül szembe, amelyek hatalmát még csak nem is sejti. Hogy segítséget kapjon, Libropolisba, az eltűnt könyvesboltok városába megy. Itt találkozik a vadóc lánnyal, Cattel, és Finniannel, a felkelővel. Együtt vonulnak harcba a könyvmágia urai és az összes könyvet fenyegető betűhalál ellen. 
,,Lélegzetelállító könyv! Meyer hihetetlen érzékkel vezeti az olvasót ebben a bűvös világban. Itt minden megtörténhet, amit csak el lehet képzelni." Goodreads ,,



Kai Meyer - A sötétség oldalai (Varázskönyv-trilógia 2.)


Furia egyre mélyebbre hatol a könyvek varázslatos világába. Az ősrégi könyvtárak és fantasztikus történetek birodalma fölött a zsarnoki három család uralkodik. Egy titkos helyről, a Szentélyből irányítják minden könyvmágus és könyvönkívüli történetét. Ám Furia és a társai ellenállást tanúsítanak. Hogy a világukat megszabadítsák az elnyomóktól, elindulnak, hogy a veszélyek dacára a rejtett menedékhelyeken keresztül megkeressék a hatalom központját ˗ és a könyvmágia legnagyobb titkára bukkannak.

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    A sötétség oldalai c. könyvet nem lehet letölteni; valahogy elérhetővé tudnád tenni vagy el tudnád kérlek küldeni az e.mailemre (jerudit@gmail.com)?
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Szeretnélek megkérni, hogy küld el nekem Kai Meyer Varázskönyv trilógiát. 🙂

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Valaki el tudná küldeni ezt a könyv sorozatot erre a gmail címre hegeduskrisztina2019@gmail.com
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok. Nekem is el tudná küldeni valaki ezt a könyv sorozatot? hugo122231@gmail.com Köszönöm szépen

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Én is szeretném elkérni a sorozatot: katonareni93@gmail.com, előre is köszönöm

    VálaszTörlés