2019. augusztus 3., szombat

James Petterson - Maximum Ride

James Petterson - Az Angyal Próba (Maximum Ride 1.)

Hat felejthetetlen kölyök – család és otthon nélkül – az életéért fut. Maximum Ride és a legjobb barátai egy kísérlet eredményei: repülésre tervezték őket. De ezzel még nem ér véget csodálatos képességeik listája. Most megléptek, és tudniuk kell, ki hozta létre őket, ki vadászik rájuk, és miért tervezték úgy őket, hogy az emberek felett álljanak. James Patterson ezt írja regényéről: „A kedvenc könyvem, és talán a legjobb alkotásom.”

Eredeti mű: James Petterson: Maximum Ride 1. The Angel Experiment

Iskolaszünet...Örökre (Maximum Ride 2.)


Mentsetek ki ebből a rémálomból, mielőtt késő lenne! 
Agyar, Iggy, Böki, Gázos, Angyal és Maximum Ride: hat elképesztő kölyök, szabadok, mint a madarak, és úgy is repkednek… amíg Maxre és csapatára rá nem talál egy FBI-ügynök, és nem kényszeríti őket, hogy nézzenek szembe a legrosszabb rémálmukkal. Talán már ki is találtad: az Iskolával. Azzal a szörnyű hellyel, ahol mindent megtanítottak nekik, csak azt nem, hogyan maradjanak életben, amikor folyamatosan gyilkosok elől kell menekülniük…

Eredeti mű: James Petterson: Maximum Ride 2. Schools's out - Forever

Világmegmentés ​és más extrém sportok (Maximum Ride 3.)

Max és a csapat – Agyar, Iggy, Böki, Gázos és Angyal – nagy dolgokra hivatottak. Megfélemlíthetetlenek. Megszelídíthetetlenek. Elválaszthatatlanok. De a hat szárnyas hőst most újfajta ellenség üldözi (vagy inkább vadászik rájuk), ami nem csak szörnyen ijesztő, de ijesztően tökéletes is. És eljön az elkerülhetetlen: elkapják őket. De azért közben remekül szórakoznak!


Eredeti mű:James Petterson: Saving the World and Other Extreme Sports


1 megjegyzés:

  1. Kedves Anasztázia!

    Kíváncsi lettem erre a trilógiára, és örömmel fedeztem fel az oldaladon. De sajnos éppen az első kötet linkje halott. Tudnál segíteni, esetleg egy új feltöltésel? Előre is köszönöm!

    Üdv: Necc:)

    VálaszTörlés