2019. augusztus 3., szombat

Kiersten White - Természetfölötti

Kiersten White - Természetfölötti ( Természetfölötti 1.)

Hi, Evie vagyok és tulajdonképpen teljesen normális. Legalábbis mindig ezt hittem magamról, leszámítva, hogy a legjobb barátnőm sellő, a volt barátom pedig tündér. Annyit még hozzátennék az igazsághoz, hogy én vagyok az egyedüli a világon, aki felismerem a paranormális lényeket, akárhogy álcázzák is magukat. Ezért is dolgozom a Nemzetközi Paranormális Ellenőrző Hivatalnál. Ennyit akkor a normalitásról. De aztán bejött Lend a képbe. Iszonyú helyes srác, nagyon figyelmes, egyébként alakváltó. Felbolygatta az egész eddigi kis életemet, nem beszélve egy sötét jóslatról, amely egy az egyben rám illik. Pedig én egyáltalán nem vagyok gonosz, csak valami félreértés lehet az egész. Utána kell járnom: tudni akarom végre, hogy ki is vagyok valójában, de a legfontosabb: Nem akarom Lendet elveszíteni!
Eredeti mű: Kiersten White: Paranormalcy

Kiersten White - Több mint különleges (Természetfölötti 2.)

Evie végre olyan hétköznapi életet él, amilyenre mindig is vágyott, ám egy nap rádöbben, hogy hosszú távon ez… kissé unalmas. Nosztalgiával emlékszik vissza a Nemzetközi Paranormális Ellenőrző Hivatalnál töltött időszakra, és ekkor újra lehetősége nyílik arra, hogy ott dolgozzon. Mivel kétségbeesetten vágyik némi változatosságra, igent mond.
Egyik küldetés borzasztóbb a másiknál, ezért felmerül benne a kérdés, vajon jó döntést hozott-e. Ráadásul megjelenik az exe, a tündér Reth, aki sötét titkot fed fel Evie múltjából. Evie rájön, hogy a tündérek világában háború készülődik, ami az egész természetfeletti világot káoszba döntheti. És hogy mi a háború tétje? Evie maga.
Ennyit az átlagos életről.


Eredeti mű: Kiersten White: Supernaturally

Kiersten White - Végtelenül (Természetfölötti 3.)


Vámpírok * Vérfarkasok * Tündérek * Alakváltók

Ugye nem túl merész kívánság, ha valaki hétköznapi életet szeretne élni?

Evie tulajdonképpen gőzerővel vásárolná a karácsonyi ajándékokat, és venne részt egy bál szervezésében. De hogy tudna összpontosítani ezekre az igazán fontos dolgokra az életben, ha:
1. le kell állítania egy pert Raquellel szemben
2. ki kell szabadítania Lendet a Sötét Tündérkirálynő karmai közül
3. és még azt is el kell döntenie, hogy kinyissa-e azt a sípjel kaput egy másik dimenzióba.
Azon keresztül akar ugyanis egy sereg paranormális kitörni ebből a világból. De mi lesz akkor, ha Lend is velük tart és elhagyja a Földet? A döntés hirtelen sokkal nehezebbnek tűnik, mint azt Evie bármikor hitte volna.

A sorozatzáró kötetben az írónő tökéletes arányban vegyíti a humort az izgalommal. A váratlan csavarok egészen az utolsó oldalig izgalommal vegyes várakozással töltik el az olvasót.

Eredeti mű: Kiersten White: Endlessly 

7 megjegyzés:

  1. Szia. Egyik link sem működik

    VálaszTörlés
  2. Kedves Anasztázia! Engedélyeznéd ezt a trilógiát nekem letölteni? Köszönöm. Antónia

    VálaszTörlés
  3. Szia. Esetleg el tudnád küldeni nekem emailon mindegyik részét? Előre is köszönöm 😊
    nikoletttoth186@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Ha valakinek megvannak a könyvek, el tudná küldeni az e-mail címemre (petra2006kovacs@gmail.com)? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok. Sajnos én sem tudom letölteni. Eltudná valaki küldeni az e-mail címemre? (tamasanita32@gmail.com) köszönöm előre is!

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! Ha valakinek megvan a trilógia legyen kedves elküldeni: arabrab88@gmail.com. Köszönöm

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! Valaki akinek megvan a trilógia mindegyik része eltudná küldeni a: hveronika289@gmail.com
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés